13 - 18 uur KIDS CITYKIDSCITY2017


Vandaag zijn de kinderen baas! We hebben gigantische springkastelen, een zweefmolen, trampolines, ezelritjes en  nog veel meer laten aanrukken.

De kinderen kunnen er gratis spelen en ravotten. Waar elders wordt er zo een gigantisch kinderdorp gebouwd dan tijdens de Puitenslagersfees

Ambachten- en kunstmarkt

Ambachtenmarkt2017

 

Meer dan 20 ambachtslui en kunstenaars laten je verwonderd staan van hoe hun werk tot stand komt.  Kunstenaars kunnen zich steeds op voorhand aanmelden om met een kraampje aanwezig te zijn op de Puitenslagersfeesten in Beveren.

Antiek-, Luizen- en Rommelmarkt

Rommelmarkt 2017

 

Smijt al je rommel maar op onze rommelmarkt. Maar vergeet niet op voorhand in te schrijven. Wees er snel bij want de plaatsen zijn  beperkt en gegeerd, want er is heel wat randanimatie voorzien waardoor deze rommelmarkt garant staat voor duizenden bezoekers.

 

Jaarmarkt

Jaarmarkt2017

 

Veeprijskamp georganiseerd door de gemeente Beveren. Tal van landbouwers verzamelen op het plein van 't Congoken om hun vee te laten keuren. o.a. Koeien, paarden en schapen paraderen voor een zeer kritische jury. Een fantastische aktiviteit voor groot en klein in combinatie met de KIDS CITY op de Nieuwe Parochie van Beveren.

15 uur Mike Dreamer - Café De Bijl

MikeDreamer

 

 

Wanneer Patrick  De Paepe zijn alter ego Mike Dreamer bovenhaalt dan weet je hoe laat het is.  Tijd voor ambiance! Op de Bijl zorgt hij voor een  wervelende show waarbij hij muzikaal in de huid kruipt van diverse gekende zangers. Finalist van de nu of nooit en soundmixshow en nadien ontpopte hij zich als een volwaardige entertainer en presentator. Hij heeft een stem als een klok; en niet zomaar een kleintje maar een grote die galmt over de velden van het vlakke land. Als de seismografen van het KMI uitslaan, geen paniek het is geen aardbeving , het is Mike Dreamer

16 uur Puitenworp

Puitenworp2017

 

Als je de Puitensworp niet kent, dan ben je nog nooit naar de Puitenslagersfeesten geweest. De Puitenworp is een traditionele snoepworp met honderden snoepzakjes. In de meeste snoepzakjes zitten waardebonnen verstopt.

16.30 uur Leftbank Legend

Leftbanklegend

 

De legende van Linkeroever, of moeten we schrijven de legendarische groep van Linkeroever? Vol passie neemt de band je mee op een reis vol liedjes van de jaren '70 tot nu. Van stevige rock over disco naar Nederlandstalige nummers ... tot zelfs smartlappen ... alles kan en mag. Kom mee zingen en dansen, want zij zetten Beveren in vuur en vlam! De groep start onmiddellijk na de PUITENWORP. 

18uur Discobar AMBIE

DJ AMBIE

 

Voor zij die niet genoeg krijgen van feesten zorgt Discobar Ambie voor de nodige ambiance in café De Kring.

19 uur Back-Flash Café De Bijl sluit deze zondag af met een optreden van de groep Back-Flash
Our website is protected by DMC Firewall!